ARTSpecially Event 2015 - 11 en 12 april 2015

Nijkerk

11 april 2015

Prijs vanaf € 13,00

Wat is het ARTSpecially for You Stempelevent 2015 dat op 11 en 12 april 2015 gehouden wordt?

Het is een feestje waar je een dag komt genieten en als je meer wilt kom je twee dagen om van alles te ervaren. Een feestje waar het ook heerlijk toeven is als je maar een uurtje of 3 kunt komen, want zelfs dan kunnen we je van alles leren en zie je heel veel inspirerende werken. Er zijn doorgaans zo'n 40 workshops waar je aan kunt sluiten, kostenloos. Of je kijkt over de schouder mee van iemand anders. En natuurlijk kom je ogen tekort bij alle stands van de stempelbedrijven uit binnen- en buitenland. Echt een feestje zoals een feestje moet zijn!

Waar wordt het gehouden:
Hart van Holland, gebouw De Loods
Berencamperweg 4
3861 MC  Nijkerk (net boven Amersfoort)

En kom je met de trein naar Nijkerk? Dan halen en brengen we je gratis van en naar het station! Er rijden pendelauto's. 

Koop je kaartje(s) nu alvast via deze pagina en verzeker je je van een mooi cadeau bij de entree. 

Een dagkaart (zaterdag of zondag) kost € 13,00 incl. 21% BTW. Je ontvangt bij de entree een speciaal voor het event gemaakt cadeau* en 4 mooie extra's* en je mag bij alle workshops van ARTSpecially aansluiten waar plaats is. Daarnaast biedt 90% van alle standhouders ook gratis workshops, make&takes of demonstraties. Je leert dus heel erg veel.

*gegarandeerd als je je kaartje via deze site hebt gekocht, bij de kassa bij het event zelf alleen zolang de voorraad strekt. 

Een weekendkaart (zaterdag en zondag entree) kost € 19,50 incl. 21% BTW. Je komt de 2e dag dus voor de helft van de prijs. Alleen op zaterdag bij binnenkomst ontvang je dan een cadeau, dus niet nog een keer op zondag!

Mannen mogen gratis naar binnen, kinderen onder de 8 jaar ook!

Parkeren is op beide dagen GRATIS en we huren parkeerwachters in om te zorgen dat mindervalide mensen dichtbij afgezet kunnen worden en/of kunnen parkeren. Er is sowieso veel parkeerruimte.

Bedenk maar eens hoeveel porto je uitspaart door een bezoek aan ons Event. Heel veel standhouders, mooie workshops, demonstraties en make & takes, een cadeautje bij de entree, gratis parkeren... en vooral heel veel plezier.  

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 - 18:00 uur
Zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Op beide dagen kun je al vroeger naar binnen voor een kopje koffie/thee, je jas weghangen, alvast bijkletsen, even naar het toilet (ook een goed bereikbaar invalidetoilet).

Enne ... niet vergeten!
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@artspecially.nl en je ontvangt dan regelmatig nieuws via je mail. Daarnaast plaatsen we van alles op facebook en sturen we soms een twitterbericht rond.

Meer informatie vind je op deze pagina, bijvoorbeeld de plattegrond en een lijst met deelnemers uit binnen- en buitenland zodat je ziet wat er zoal georganiseerd wordt, enz. We plaatsen die informatie dan bij de downloads op deze Event pagina. 

Kortom: een heerlijke dag of weekend om zowel alleen als met vriendinnen door te brengen want eigenlijk zijn we daar allemaal wel een beetje vriendin van elkaar. Tenslotte hebben we allemaal iets met mixed media, stempels, inkt, papier, inspiratie, en al die gave dingen die er omheen gebeuren. EN willen we lekker meedoen en aanschuiven en proberen. 

Het hotel Ampt van Nijkerk zit helemaal vol en er is al een reservelijst. Maar in de omgeving zitten diverse andere hotels, B&B's en ook een Landal Vakantiepark voor diegenen die een heel weekend komen en niet willen rijden. 

Zien we je in Nijkerk, het Hart van Holland?

Een hartelijke groet,

Angela & haar ARTSpecially Event Team

  • Print dit uit en je weet hoe en waar je moet lopen. Er is een breed middenpad van ruim 4 tot 5 meter en we hebben op een heel aantal plekken bankjes staan om even uit te rusten, tussen de vele leuke dingen door. En vergeet niet in de pauze van 12:45 - 13:45 uur bij Pandora's Box te kijken (workshopplein) of ATC's te ruilen op de aangegeven plaats. Plattegrond ARTSpecially Event 2015
  • Hier is de lijst met deelnemers. Met e-mail adres en website en wat ze doen op het event. Een demonstratie, een make&take, een workshop of een combinatie. Je kunt ook de plattegrond downloaden; zo kun je je alvast weer verder verheugen want wat wordt er veel moois gedaan en wat nemen de standhouders veel moois mee. Deelnemerslijst ARTSpecially Event 2015

Naam De ingevoerde naam wordt getoond bij uw recensie.

Plaats Een plaatsnaam of bedrijfsnaam.

E-mail Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website!

Titel Uw recensie in 1 regel.

Bericht De uitgebreide versie van uw recensie. Dit is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te ontvangen.

  • Het kan niet gauw genoeg april zijn...
    30 oktober 2014 | Door: Rianne timmers (Roosendaal)
    Het kan niet gauw genoeg april zijn, wat verheug ik me daar op . Lieve groetjes en voor jullie veel werk plezier

17 maart 2015

Nieuwsbrief 6 - plat...

ARTSpecially Event 2015, nieuwsbrief 6 - Plattegrond en hoe je kaartje te bestelle... Lees meer

01-07-2011 - 09.27 uur

Titel blog bericht

Hier dan het eerste stukje tekst van het blog bericht met een link naar het hele artikel, zo dus lees verder...

Klik hier om aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier voor onze special.