ARTSpecially Event 2015 - kaartjes te bestellen

Nijkerk

11 april 2015

Prijs vanaf € 13,00

Wat is het ARTSpecially for You Stempelevent 2015 dat op 11 en 12 april 2015 gehouden wordt?

Het is een feestje waar je een dag komt genieten en als je meer wilt kom je twee dagen om van alles te ervaren. Een feestje waar het ook heerlijk toeven is als je maar een uurtje of 3 kunt komen, want zelfs dan kunnen we je van alles leren en zie je heel veel inspirerende werken. Er zijn doorgaans zo'n 40 workshops waar je aan kunt sluiten, kostenloos. Of je kijkt over de schouder mee van iemand anders. En natuurlijk kom je ogen tekort bij alle stands van de stempelbedrijven uit binnen- en buitenland. Echt een feestje zoals een feestje moet zijn!

Waar wordt het gehouden:
Hart van Holland, gebouw De Loods
Berencamperweg 4
3861 MC  Nijkerk (net boven Amersfoort)

En kom je met de trein naar Nijkerk? Dan halen en brengen we je gratis van en naar het station! Er rijden pendelauto's. 

Vanaf zondag 11 januari 2015, 3 maanden voor het event, zijn de kaartjes online! 

Een dagkaart (zaterdag of zondag) kost € 13,00 incl. 21% BTW. Je ontvangt bij de entree een speciaal voor het event gemaakt cadeautje en je mag bij alle workshops van ARTSpecially aansluiten. Daarnaast biedt 90% van alle standhouders ook gratis workshops.

Een weekendkaart (zaterdag en zondag entree) kost € 19,50 incl. 21% BTW. Je komt de 2e dag dus voor de helft van de prijs. Alleen op zaterdag bij binnenkomst ontvang je dan een cadeau, dus niet nog een keer op zondag!

Mannen mogen gratis naar binnen, kinderen onder de 8 jaar ook!

Parkeren is op beide dagen GRATIS en we huren parkeerwachters in om te zorgen dat mindervalide mensen dichtbij afgezet kunnen worden en/of kunnen parkeren. Er is sowieso veel parkeerruimte.

Bedenk maar eens hoeveel porto je uitspaart door een bezoek aan ons Event. Heel veel standhouders, mooie workshops, demonstraties en make & takes, een cadeautje bij de entree, gratis parkeren... en vooral heel veel plezier.  

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 - 18:00 uur
Zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Op beide dagen kun je al vroeger naar binnen voor een kopje koffie/thee, je jas weghangen, alvast bijkletsen, even naar het toilet (ook een goed bereikbaar invalidetoilet).

Enne ... niet vergeten!
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@artspecially.nl en je ontvangt dan regelmatig nieuws via je mail. Daarnaast plaatsen we van alles op facebook en sturen we soms een twitterbericht rond.

Meer informatie vind je op deze pagina, bijvoorbeeld de plattegrond wanneer die klaar is zodat je ziet wie er allemaal uit binnen- en buitenland komt, wat er zoal georganiseerd wordt, enz. We plaatsen die informatie dan bij de downloads op deze Event pagina. 

Kortom: een heerlijke dag of weekend om zowel alleen als met vriendinnen door te brengen want eigenlijk zijn we daar allemaal wel een beetje vriendin van elkaar. Tenslotte hebben we allemaal iets met mixed media, stempels, inkt, papier, inspiratie, en al die gave dingen die er omheen gebeuren. EN willen we lekker meedoen en aanschuiven en proberen. 

Wil je het hele weekend komen EN 's nachts ook nog eens blijven slapen, dan kun je je opgeven om in het hotel Ampt van Nijkerk een arrangement te boeken, mail ons dan op info@artspecially.nl en we plaatsen je op de reservelijst. Op dit moment zit het hotel namelijk helemaal vol maar soms komen er richting april wat kamers vrij. In de omgeving zitten overigens diverse andere hotels, B&B's en ook een Landal Vakantiepark.

Zien we je in Nijkerk, het Hart van Holland?

Een hartelijke groet,

Angela & haar ARTSpecially Event Team

 • Je kunt vanaf nu je kamer boeken mocht je dat willen. Stuur je mail naar info@artspecially.nl en we sturen je een antwoord terug. Hotelarrangement Ampt van Nijkerk
 • Informationen über das ARTSpecially Hotelarrangement im Ampt van Nijkerk – auf dem Gelände, wo das ARTSpecially Event 2015 stattfindet. Du buchst das Arrangement beim ARTSpecially und zahlst beim Hotel Ampt van Nijkerk. E-Mail info@artspecially.nl für deiner Reservierung. DEUTSCH: Hotelarrangement Ampt van Nijkerk

Naam De ingevoerde naam wordt getoond bij uw recensie.

Plaats Een plaatsnaam of bedrijfsnaam.

E-mail Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website!

Titel Uw recensie in 1 regel.

Bericht De uitgebreide versie van uw recensie. Dit is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te ontvangen.

 • Kijk voor reviews bij de eerdere events
  11 januari 2015 | Door: Angela Louwers (Veghel)
  Kom je voor het eerst en denk je: zou het wel leuk zijn? Kijk dan eens bij de eerdere events. Daar zie je allerlei reacties staan. Ook kun je bij het onderwerp Extra's en downloads youtube filmpjes vinden van de eerdere events.
 • Het kan niet gauw genoeg april zijn...
  30 oktober 2014 | Door: Rianne timmers (Roosendaal)
  Het kan niet gauw genoeg april zijn, wat verheug ik me daar op . Lieve groetjes en voor jullie veel werk plezier

04 maart 2014

EHBS ook paraat op A...

Bij de EHBS “Eerste Hulp Bij Stempelen” kun je terecht voor alle mogel... Lees meer

30 mei 2013

Korte impressie Even...

De jongens Chiel en Tom hebben weer hun best gedaan. Gestart op 13-jarige leeftijd... Lees meer

Klik hier om aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier voor onze special.