ARTSpecially Event 2016 - 9 en 10 april 2016

Nijkerk

09 april 2016

Prijs vanaf € 13,50

Wat is het ARTSpecially for You Stempel- en Mixed Media Event 2016 dat op 9 en 10 april 2016 gehouden wordt?

Het is een feestje waar je een dag komt genieten en als je meer wilt kom je twee dagen om van alles te ervaren. Een feestje waar het ook heerlijk toeven is als je maar een uurtje of 3 kunt komen, want zelfs dan kunnen we je van alles leren en zie je heel veel inspirerende werken. Er zijn doorgaans zo'n 40 workshops waar je aan kunt sluiten, kostenloos. Of je kijkt over de schouder mee van iemand anders. En natuurlijk kom je ogen tekort bij alle stands van de stempelbedrijven uit binnen- en buitenland. Echt een feestje zoals een feestje moet zijn!

Waar wordt het gehouden:
Hart van Holland, gebouw De Loods
Berencamperweg 4
3861 MC  Nijkerk (net boven Amersfoort)

En kom je met de trein naar Nijkerk? Dan halen en brengen we je gratis van en naar het station! Er rijden pendelauto's, waaronder ook een stationwagon zodat een opvouwbare rolstoel ook mee kan. 

Koop je kaartje(s) nu alvast via deze pagina en verzeker je je van een mooi cadeau bij de entree. Je kunt je kaartje nog tot de dag dat je komt kopen. Je ontvangt binnen 5 minuten je kaartje in je e-mailbox. Let op: vergeet niet om 'bestelling afronden' aan te klikken! Anders wordt het bedrag wel afgeschreven maar ontvang je het kaartje niet (en dat lossen we dan wel weer op maar is in alle drukte wat lastiger). 

Een dagkaart (zaterdag of zondag) kost € 13,50 incl. 21% BTW. Je ontvangt bij de entree een speciaal voor het event gemaakt cadeau* en nog wat extra* van sponsoren en je mag bij alle workshops van ARTSpecially aansluiten waar plaats is. Daarnaast biedt 90% van alle standhouders ook gratis workshops, make&takes of demonstraties. Je leert dus heel erg veel.

*gegarandeerd als je je kaartje via deze site hebt gekocht, bij de kassa bij het event zelf alleen zolang de voorraad strekt. 

Een weekendkaart (zaterdag en zondag entree) kost € 19,50 incl. 21% BTW. Je komt de 2e dag dus voor minder dan de helft van de prijs (je kaartje is niet overdraagbaar). Alleen op zaterdag bij binnenkomst ontvang je dan een cadeau, dus niet nog een keer op zondag!

Mannen mogen gratis naar binnen, kinderen onder de 8 jaar ook!

Parkeren is op beide dagen GRATIS en we huren parkeerwachters in om te zorgen dat mindervalide mensen dichtbij afgezet kunnen worden en/of kunnen parkeren. Er is sowieso veel parkeerruimte.

Bedenk maar eens hoeveel porto je uitspaart door een bezoek aan ons Event. Heel veel standhouders, mooie workshops, demonstraties en make & takes, een cadeautje bij de entree, gratis parkeren... en vooral heel veel plezier.  

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 - 18:00 uur
Zondag van 10:00 - 17:00 uur
Op beide dagen kun je al vroeger naar binnen voor een kopje koffie/thee, je jas weghangen, alvast bijkletsen, even naar het toilet (ook een goed bereikbaar invalidetoilet).

Enne ... niet vergeten!
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@artspecially.nl en je ontvangt dan regelmatig nieuws via je mail. Daarnaast plaatsen we van alles op facebook en sturen we soms een twitterbericht rond.

Hoe dichter bij het event, hoe meer informatie je vindt op deze pagina, bijvoorbeeld de plattegrond en een lijst met deelnemers uit binnen- en buitenland met hun activiteiten zodat je ziet wat er zoal georganiseerd wordt, informatie over Pandora’s Box, ATC ruilen, enz. We plaatsen die informatie dan bij de downloads op deze Event pagina. 

Kortom: een heerlijke dag of weekend om zowel alleen als met vriendinnen door te brengen want eigenlijk zijn we daar allemaal wel een beetje vriendin van elkaar. Tenslotte hebben we allemaal iets met mixed media, stempels, inkt, papier, inspiratie, en al die gave dingen die er omheen gebeuren. EN willen we lekker meedoen en aanschuiven en proberen. 

Zien we je in Nijkerk, het Hart van Holland?

Een hartelijke groet,

Angela & haar ARTSpecially Event Team

P.S. Het hotel op het terrein zelf is vol (Ampt van Nijkerk).  Voor diegenen die geboekt hebben: bij het kopje Downloads staan de details van het arrangement nog na te lezen. 
In de omgeving zijn overigens nog allerlei andere hotel- en B&B opties te vinden en zelfs twee Landal Vakantieparken.

 

  • In deze pdf de informatie over overnachten op het hotel naast de ARTSpecially Event hal. Het hotel zit overigens vol. We kunnen je wel op de wachtlijst plaatsen. Hotelarrangement Ampt van Nijkerk
  • Im pdf den Information über das Hotelarrangement 2016 im Ampt van Nijkerk, auf dem Gelände, wo das ARTSpecially Event 2016 stattfindet. Das Hotel ist voll, es gibt schon eine Wartelist. DEUTSCH: Hotelarrangement Ampt van Nijkerk

Naam De ingevoerde naam wordt getoond bij uw recensie.

Plaats Een plaatsnaam of bedrijfsnaam.

E-mail Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website!

Titel Uw recensie in 1 regel.

Bericht De uitgebreide versie van uw recensie. Dit is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te ontvangen.

30 maart 2015

Nieuwsbrief 7 - Stem...

... Lees meer

01-07-2011 - 09.27 uur

Titel blog bericht

Hier dan het eerste stukje tekst van het blog bericht met een link naar het hele artikel, zo dus lees verder...

Klik hier om aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier voor onze special.