ARTSpecially Event 2015 - 11 en 12 april 2015

Nijkerk

11 april 2015

Prijs vanaf € 13,00

Het ARTSpecially for You Stempelevent 2015 is voorbij. 

En wat een feest was het. We zijn overweldigd door de mooie hartverwarmende reacties van jullie achtergelaten op facebook of gemaild naar ons als organisatie. Dank jullie wel. 

Zodra meer bekend is over het event 2016 horen jullie het natuurlijk. Nu eerst op adem komen na maanden van heel hard werken. Spullen opruimen. Documenten voor jullie klaarmaken van de kaarten die gemaakt zijn met de materialen uit de goodie-bag enzovoorts. Die van Nellie van Leeuwen, Miranda Degenaars en Anne Swinkels staan er al op, die van Hermine komen er nog bij. 

Via de nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven en natuurlijk blijft Agitte leuke berichten op facebook plaatsen. Voor de nieuwsbrief kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@artspecially.nl. 

Zien we je in 2016, op het ARTSpecially Stempelevent?

Een hartelijke groet,

Angela & haar ARTSpecially Event Team

Naam De ingevoerde naam wordt getoond bij uw recensie.

Plaats Een plaatsnaam of bedrijfsnaam.

E-mail Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website!

Titel Uw recensie in 1 regel.

Bericht De uitgebreide versie van uw recensie. Dit is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te ontvangen.

 • Het was weer veeel tekort
  27 april 2015 | Door: Alice Hughan (Amsterdam)
  Lieve mensen, Het was weer geweldig. Wat een drukte, m.n. op zaterdag! Blij met de bankjes in het grote pad. Veel bekenden ontmoet. Dit is een van de leuke kanten van het Event. Veel geduld uitgeoefend om workshops te kunnen doen. Gelukkig werden sommige workshops geleid door 2 dames waardoor per ronde wat meer mensen konden meedoen. Ondanks dat ik 2 dagen ga slaag ik er niet in om alle workshops van AS te doen. Volgend jaar weer proberen. Jullie veel plezier met de voorbereidingen en bedankt allemaal voor een goed georganiseerd Event. Groetjes, Alice
 • Top
  25 april 2015 | Door: Alexandra (Halsteren)
  Voor de eerste keer zijn we een heel weekeind geweest. En alledrie waren we het eens, dit doen we volgend jaar weer. Weer heel veel leuke workshops, make and take's gedaan. En daarbij zijn we ook nog zo super verwend met de goodybags. Hartelijk dank. Heb maar 1 minpuntje, bij een winkel kon je niet meer inschrijven voor de workshop, dit was blijkbaar alleen bekend gemaakt via de nieuwsbrief van hun winkel. Jammer dat dit niet vermeld was op facebook of op het blog van Art Specialy Op deze manier hadden andere bezoekers geen kans meer om op deze workshop in te schrijven. Maar verder kan ik alleen maar complimenten geven hoe alles geregeld was, echt een TOP weekend. Dank jullie wel.
 • feest
  25 april 2015 | Door: Esther (Haren)
  Voor mij was dit de eerste keer op de huidige locatie en ik denk dat het een goede beslissing was om voor Nijkerk te kiezen. De stands waren goed te bekijken, de tafels van de diverse workshops waren strategisch opgesteld en goed bereikbaar voor iedereen. De mevrouw die met producten van Stampin'Up een workshop verzorgde, had t slim aangepakt door met inschrijving te werken. De workshop vroeg veel tijd. Niet iedereen vond het een goed idee van die inschrijving. Maar als je dan een uitgebreide workshop biedt, is dit wel handig. De workshop van Audrey was kort en krachtig en dat zorgt voor goede doorstroom. Ook wel wat voor te zeggen... De standhouders hadden weer flink hun best gedaan: wat ziet het er verzorgd uit! Zelf heb ik de stand van Heindesign en Judikins alsook Michel Strong gemist. Volgende keer maar weer/....
 • Nagenieten...
  15 april 2015 | Door: Alie Hoogenboezem-de Vries
  Nagenieten van het ASE, dat is zo heerlijk, ieder jaar weer. Wat was de beurs weer goed georganiseerd, wat veel moois hadden de standhouders meegenomen, de workshops waren volop bezet, de sfeer was super. Wat heb ik ook dit jaar weer enorm genoten van de vele gesprekken met bekenden en onbekenden en natuurlijk ook van mijn nieuwe aankopen! Bedankt voor wéér een mooie ASE herinnering allemaal, tot volgend jaar! Alie :-)
 • event 2015
  13 april 2015 | Door: Conny (Castricum)
  Wat hebben we weer een heerlijk weekend gehad. Twee dagen van het begin tot eind genoten. Bedankt allemaal die dit mogelijk hebben gemaakt!!!
 • blij
  11 april 2015 | Door: Agnes Luijten (Amersfoort)
  moe en voldaan thuis na de eerste dag. Het was geweldig, topteam!
 • Het kan niet gauw genoeg april zijn...
  30 oktober 2014 | Door: Rianne timmers (Roosendaal)
  Het kan niet gauw genoeg april zijn, wat verheug ik me daar op . Lieve groetjes en voor jullie veel werk plezier

30 maart 2015

Nieuwsbrief 7 - Stem...

... Lees meer

01-07-2011 - 09.27 uur

Titel blog bericht

Hier dan het eerste stukje tekst van het blog bericht met een link naar het hele artikel, zo dus lees verder...

Klik hier om aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier voor onze special.