ARTSpecially Event 2016 - 9 en 10 april 2016

Nijkerk

09 april 2016

Prijs € 0,00

Je kunt nog geen kaartjes bestellen (prijs is nog niet bekend), details staan er ook nog niet maar op de achtergrond zijn we met het team al begonnen. Met een feestelijke gevoel want wat maken we er met z'n allen ieder jaar toch weer een feest van.

Het hotelarrangement staat bij het kopje Downloads dat je hierboven ziet. Je kunt je kamer(s) boeken. Wacht niet te lang, ervaring leert dat we snel volzitten.

En de winnaar van de posterwedstrijd 2016 is Lysette van Eekelen.  Van harte gefeliciteerd Lysette, jij gaat met jouw prachtige originele kaart de flyers, posters, advertenties e.d. opvrolijken. Naast eeuwige roem ontvang je een tegoedbon t.w.v. € 100,- die te besteden is bij ARTSpecially en bij een aantal standhouders. Heerlijk toch als je naar het event gaat en zomaar de boeken die je nog zo graag zou willen hebben kunt halen, samen met de nieuwe stempellap(pen).

 

  • In deze pdf de informatie over overnachten op het hotel naast de ARTSpecially Event hal. Met avondprogramma en met heel veel pret. Wacht niet te lang met boeken, ervaring leert dat we snel vol zitten. Hotelarrangement Ampt van Nijkerk
  • Im pdf den Information über das Hotelarrangement 2016 im Ampt van Nijkerk, auf dem Gelände, wo das ARTSpecially Event 2016 stattfindet. Warte nicht lange, die Zimmer gehen schnell weg. DEUTSCH: Hotelarrangement Ampt van Nijkerk

Naam De ingevoerde naam wordt getoond bij uw recensie.

Plaats Een plaatsnaam of bedrijfsnaam.

E-mail Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website!

Titel Uw recensie in 1 regel.

Bericht De uitgebreide versie van uw recensie. Dit is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te ontvangen.

30 maart 2015

Nieuwsbrief 7 - Stem...

... Lees meer

01-07-2011 - 09.27 uur

Titel blog bericht

Hier dan het eerste stukje tekst van het blog bericht met een link naar het hele artikel, zo dus lees verder...

Klik hier om aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier voor onze special.